Konkurrence: Vind 5 nisseansigter

Status: 22. december: Vinderen er fundet.
Tak til alle jer, der har været på hjemmesiden og deltaget i konkurrencen. Det var skønne julehilsner vi fik af jer.
Lodtrækningen er gennemført og Kirsten F. Jensen vandt lodtrækningen. Kirsten er blevet kontaktet.

Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul.

______________________________________________________________

Vind en pakke med 5 forskellige nisseansigter.

StrømpenisseanSmå nisseansigtersigterne er både nissemænd og nissekoner. De er mellem 8 og 11 cm høje, og kan hænges op eller sættes fast.

De kan bruges som juletræspynt eller i vinduet. De kan dekorere julebordet og måske ligge på hver enkelt julegæsts tallerken som en særlig velkomst, eller de kan bruges i borddekorationer.

Deltag i konkurrencen om en pakke med 5 nisseansigter.

Konkurrencen udløber d. 22. december. Vinderens navn offentliggøres her på hjemmesiden. Vinderen findes ved lodtrækning d. 22. december kl. 20:00.

For at deltage skal du blot sende os en julehilsen her på siden. Der er et kommentarfelt herunder, som du kan bruge. Alle deltager i konkurrencen ved at skrive en julehilsen.

Deltagelse efter det udtrækningstidspunktet betragtes som ugyldige, og kan derfor ikke komme i betragtning til lodtrækningen.

Glædelig jul til alle fans af strømpenisserne.

31 tanker om "Konkurrence: Vind 5 nisseansigter"

 1. Glædelig jul til Katarina og nisserne:) Håber nisserne kommer forbi hjemme hos os, så min datter kan hilse på dem :)

 2. Så flotte nisse-ansikter! jeg elsker disse nissene og har selv laget strømpenisser i 14 år. Sender dere varme og gode tanker for julen og det kommende året. Nissehilsen fra Tone

 3. Stor ros for dine flotte nisser. Jeg har ikke selv tålmodigheden og evnerne til den slags, men kan se at du har begge dele. Flot arbejde. Hilsen Gitte Frigaard Nielsen gitte@ frigaard.info

 4. Jeg vil ønske en rigtig glædelig jul, og et godt nytår, det er nogle skønne nisser, der er på hjemmesiden, jeg kan ikke lade være at kigge ind en gang i mellem :)

  Men venlig julehilsen fra Susan.

 5. Det er nogle rigtig søde nisse ansigter, som vil live enhvers hjem op. .
  Jeg ønsker alle og enhver en glædelig jul, håber i alle få det i ønsker jer og ikke mindst få en hyggelig aften sammen med familien.

 6. Det er da bare de allersødeste nisser,så er julestemningen hjemme :o) Ønsker jer en vidunderlig glædelig jul,med dem i holder af og de bedste ønsker for det nye år :o)

 7. Rigtig glædelig jul. Jeg har et par badenisser der står og ser søde ud på mit badeværelse

 8. Jeg ønsker jer en hyggelig december. Jeg har allerede to liggende nisser, som mine drenge er vokset op med, og som er en fast del af deres juletradition. De SKAL ligge i vindueskarmen. Ellers er det ikke jul :-)

 9. Hvor er december dog en dejlig måned.Børn og voksne er glade.Mange er hemmelighedsfulde.F.eks er det i december måned strengt forbudt for voksne at komme ind i værkstedet på den sfo,hvor mine børn går.På værkstedet er børnene som små nisser der har travlt med hemmeligheder.Igår sagde min ene søn:”Mor det kan altså ikke nytte noget at du henter mig så tidligt i sfoen,for jeg har travlt med hemmeligheder.”Jeg vil ønsker Jer alle en rigtig god jul.
  De bedste julehisner fra Pia

 10. glædelig jul til dig og alle dine nisser.. hvor er de bare søde…
  venlig hilsen lisbeth

 11. Hvor er de dog flotte. De må gerne flytte hjem til mig. Glædelig jul til alle <3

 12. Jeg sender de bedste ønsker om en rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår til Katarina og alle de fantastisk flotte nisser.

 13. Hej:) Glædelig jul dig dig og dine fine nisser :) Håber du får en dejlig jul, samt godt nytår :)

 14. December er vel den dejligste måned ingen sure mine og forventnings fulde børn, Jeg vil ønske jer en rigtig rigtig glædelig jul og håber at i vil nyde den ligeså meget som mig

 15. I ønskes en rigtig glædelig jul begge to. Tak for de hyggelige dage vi har haft i årets løb.

 16. Kære Katarina
  Først og fremmest vil jeg sige tusind tak for de flotte nisser jeg fik lov til at købe hos Jens på Dansk Terrier Klubs Juleskue, de pryder rigtig min stue og jeg købte også en enkelt som min svigerinde skal have her til jul. Du laver et utrolig flot stykke arbejde, alle detaljer er med, forstår slet ikke hvordan du kan gøre det så fint og akkurat.
  En rigtig glædelig jul til dig og din familie :-)

 17. Status: 22. december: Vinderen er fundet.
  Tak til alle jer, der har været på hjemmesiden og deltaget i konkurrencen. Det var skønne julehilsner vi fik af jer.
  Lodtrækningen er gennemført og Kirsten F. Jensen vandt lodtrækningen. Kirsten er blevet kontaktet.

  Vi ønsker alle en rigtig glædelig jul.