Små cykelnisser

En sød cykelnisse.

Nisserne er ca. 13-15 cm høje, og kan altså nemt bruges på julebordet eller i juledekorationer. I det her tilfælde har Katarina sat nisserne fast på en lille dobbeltlysestage (billedet til højre) og på billedet til venstre sidder Nissen på en lille cykel med kurv; det vil være sødt og fint at lægge et par grankogler eller sætte nogle grankviste ned i cykelkurven.

Hvis du selv har lysestagerne, kan du blot bestille nisserne. I nogle tilfælde kan Katarina sælge et helt sæt inkl. lysestage eller anden dekoration.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>