Glædelig jul

Kære gæster på hjemmesiden, kære kunder, fans og venner

Tak for jeres interesse for Katarinas strømpenisser. Tak til jer, der kom med gode ideer til nye strømpenisser, og tak til alle jer, der er så begejstrede for strømpenisserne og fortæller det til os. Det varmer rigtigt meget at høre jeres glade feedback om nisserne.

I år lavede Katarina blandt andet de nye mininisser på bare ca. 10 cm. I det hele taget har Katarina i år lavet en del mindre eller små nisser. Blandt nyhederne er også “Nisser i kasse”; hvor en hel nissefamilie i en lille størrelse sidder i en trækasse, som kan hænges på væggen.

De populære klassikere “Pottenissen” og “Badenissepar” har været meget efterspurgte i år, og Katarina har faktisk ikke kunnet følge efterspørgsel på de nisser.

Katarina er allerede nu i gang med at udvikle nye strømpenisser, som I kan glæde jer til at se næste år.

Glædelig jul og godt nytår

Katarinas Nisser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>