Konkurrence: Vind et par frække troldeunger

Konkurrencen er lukket og vinderen er udtrukket.

Stort tillykke til Charlotte Bech, som vandt lodtrækningen blandt dem, som kom med forslag, tips og ideer.

Charlotte bliver kontaktet, så de kære små trolde kan ses afsted.

Tak til alle deltagere for alle jeres sjove, skøre og skønne ideer. I vil se, at Katarina allerede har ladet sig inspirere og blandt andet har lavet en EM trold, som der var én, der forslog.

God pinse til alle Katarinas Nisser fans.

_________________________________________

Maj konkurrence – ja, hvorfor ikke?
Vind et par skønne, frække troldeunger fra Katarinas Nisser.

Præmie:
De to troldedrenge er ca. 15-16 cm høje, med flerfarvet hår og har bare tæer.

Sådan deltager du:
Katarina har brug for inspiration og nye ideer ind imellem.

Brug kommentarfeltet længere nede på siden – og skriv din idé til en strømpedukke

Her kommer dine ideer ind i billedet, så kom med en lille idé eller et tip til en ny strømpedukke, som Katarina kunne lave. Det kan også være en sjov idé eller en forestilling om, hvad fx. en strømpenisse eller en strømpetrold kunne foretage sig – dvs. en eller anden handling, som de er i gang med. Det kan også være en strømpenisse/trold som er klædt på en bestemt måde eller at de skal se ud på en eller anden måde.
Et eksempel kan være en strømpenisse, som vasker tøj eller bager småkager (dem lavede Katarina sidste jul). Et andet eksempel er de små trolddrenge, som du netop kan vinde i konkurrencen her.

Alle ideer er lige gode. Det betyder, at alle som deltager med et input, et tip – en ide deltager i konkurrencen om de to trolddrenge. De udloddes som én samlet præmie.

Alt du behøver gøre, er at skrive i kommentarfeltet på siden her for at deltage. Så er du med i lodtrækningen om præmien.

Vinderen
Når du besvarer på siden her, så skriver du også din e-mail adresse ind, og det er sådan vi kontakter dig, hvis du vinder lodtrækningen. Så tjek din e-mail adresse, og vær sikker på at den er korrekt.

Vinderen af konkurrencen bliver offentliggjort på hjemmesiden og på Facebook, hvor vi også annoncerer konkurrencen. Vi sender også en direkte besked til vinderen.

Frist for at deltage
Konkurrencen lukker d. 25. maj kl. 20:00.
Svar der kommer ind efter det tidspunkt er ikke med i lodtrækningen om troldungerne.

21 tanker om "Konkurrence: Vind et par frække troldeunger"

 1. Pingback: Maj konkurrence: Vind troldunger fra Katarinas Nisser « Katarina « Katarinas Nisser – Strømpenisser

 2. Hvad med nogle som sidder i kørestol eller på anden måde er handicappet?

 3. Jeg kunne godt tænke mig at i lavet nogle babyer og børn som nisser eller almindelige babyer , tror det kunne blive rigtig sødt. Det er sådan nogle fine nisser i laver. Er sikker på at I kan lave hvad som helst. Og et brudepar kunne også være sødt. kunne være en god gave til nygifte.

 4. hvad med en nisse der står med et hjerte. eller en konfirmand

 5. Jeg tænker små nisser… børn. Noget i dur med smølferne, hvor de alle har et navn og en personlighed…. kunne være sjovt at samle på:-)

 6. Babyer,familier der ligner hinanden,bedsteforældre forælder og børn,og måske hund og kat

 7. Nu her hvor der snart er EM i fodbold, synes jeg da der skal være en fodboldtrold :) MIn søn ville elske den, jelt sikkert 😉

 8. Hehe min ide er måske lidt fræk men hvert år til jul når jeg går forbi en lejlighed inde i byen med et stort indgangs parti kommer jeg altså sådan til at trække på smile båndet for hun har de sødeste strømpe nisser med et strejf af humor.
  To der er hængt op på en pind hvor numsen er bar og en kæmpe stor nisse far der også har bukser på der sidder lidt langt nede så man kan ane sparegrisen :o)
  Det syntes jeg er både sødt og sjovt og ville da selv elske at have sådan en at finde frem hvert år til jul hihi
  Syntes du laver nogle skønne sager og man kunne da fint lave dem på samme måde også som trolde, det tror jeg også ville være super sødt

  mvh

  karin christensen
  trunte.lina@live.dk

 9. jeg kunne godt tænke mig nogle samle nisser som de 4 årstider eller stjernetegn kunne være rigtig sjovt

 10. Fra Island har jeg figurerne fra kryb espil lavet i uld. Maria, Jesus, Josef og de tre vise mænd pg et får. Det kunne være rigtig flot i jeres design.

 11. Pingback: EM trold klar til kamp « Andre Strømpedukker « Katarinas Nisser – Strømpenisser

 12. Jeg synes bare de er så søde og charmerende. Der er flere der foreslår at lave dem som babyer, det synes jeg også er en god ide.

 13. Hvad med nogle tvillinge-troldeunger (dreng og pige) som evt. leger i sandkasse, gynger og skubber hinanden, eller spiser store sommeris?

 14. Hvad med engle – med rigtige basunkinder – måske med forskellige musikinstrumenter – sangbøger mm

 15. Du er selv så god med mange idder , så det er lidt svært at give dig nogen, jeg syndes at en hule i træ ville være sjovt til alle troldebørnene, eller en træstup vil også være fin , også nogen forskellige størrelser i trolde til at sidde derpå..
  Hilsen Sonja

 16. Hvad med en kærlighedspar..
  To som står sammen :-)
  Eller en med et hjerte…
  Er helt vild med dine figurer :-)

 17. Tænkte på at det kunne være sødt hvis I kunne lave nogle Engle trolde. enten som en hel familie eller enkelt. eller her nu hvor der er sommer, så kunne man lave nogle trolde med badetøj på, både mor,far og barn de kunne holde badebold, eller andet strand udstyr i hånden.

  Hilsen Lilli