Dåseclipstasker og dåseclipsbælter

Der er flere fine tasker lavet af dåseclips fra Katarina.

Se et udvalg her – og se også nyheden “Dåseclipsbælter”.

Der er flere billeder af andre dåseclipstasker i galleriet – gå til billedgalleriet her.

2 tanker om "Dåseclipstasker og dåseclipsbælter"

 1. Hej Katarina :-)

  Ej, hvor er det dog nogle kanonflotte ting, som du laver *SS*. Jeg selv er oz med på “Flette taske” moden og er så småt gået igang med et nyt projekt, nemlig en taske af dåsetaps – som du jo oz laver..

  MEN…. Katarina, hvordan pokker gør du det med at hækle dem sammen til sådanne fine tasker ?? Jeg synes sgi, at jeg har prøvet at finde div sider om det, men jeg har bare ikk helt fattet de anvisninger. Kan og vil du hjælpe mig, Katarina ???

  Ønsker dig en dejlig søndag.
  Hilsen
  Bethina

 2. Hej Bethina

  Tak for din kommentar, det var en dejlig ros.

  Jeg laver ikke kurser i at hækle og sy strømpenisser, men kan se, at der er meget fin hjælp at finde på f.eks. YouTube, hvor der er videoer om, hvordan man hækler disse dåsetabs sammen. Og ligeledes er der flere som tilbyder kurser i det samme – rundt omkring i Danmark.

  Jeg håber at du holder fast i den skønne interesse, og at du finder et godt kursus. Hvis du kan anbefale noget må du meget gerne skrive det her, så kan vi måske lave en liste med anbefalinger af gode kurser til andre, som er interesserede.

  Ha en god aften,
  Katarinas Nisser

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>